Disclaimer

Huisdierenverzekering-vergelijker.nl valt onder het beheer van Reuring op Stal. Deze disclaimer is van toepassing op de content en het gebruik van Huisdierenverzekering-vergelijker.nl.

Wij zijn geen aanbieder van verzekeringen. Op Huisdierenverzekering-vergelijker.nl geven wij geen advies maar krijgen consumenten de mogelijkheid zelf te vergelijken tussen aanbieders van huisdierenverzekeringen en mogelijke aanbiedingen. Het aanbod op Huisdierenverzekering-vergelijker.nl is enkel een weergave van aanbiedingen van diverse aanbieders. Wij zijn niet verbonden aan een verzekeringmaatschappij en doen ons best om de meest actuele beschikbare aanbiedingen tonen.

Huisdierenverzekering-vergelijker.nl stuurt je door naar de aanbieder als je klikt op een aanbieding of aanbieder. Wij zijn een onafhankelijke partij en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij publiceren op Huisdierenverzekering-vergelijker.nl. Aanbieders hebben geen enkele invloed op de getoonde informatie en worden ook niet met voorrang behandeld.

Wij streven ernaar om de informatie op Huisdierenverzekering-vergelijker.nl zo accuraat mogelijk te houden. Desondanks, kunnen wij niet altijd garanderen dat de informatie op onze website 100% accuraat is. Prijswijzigingen en continue ontwikkelingen kunnen ervoor zorgen dat informatie verouderd of onjuist is. Ook bij een storing kan informatie niet goed overkomen. Alle acties die worden genomen op basis van deze informatie zijn op eigen risico en verantwoordelijkheid. Huisdierenverzekering-vergelijker.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die is ontstaan door het direct of indirect gebruiken van onze website.